Childrens Fair

Published on: October 7th, 2017

 

 • Për të tretin vit rradhazi Amita ishte një nga kompanitë pjesëmarrëse në Panairin e Fëmijëve i cili u zhvillua në Tiranë.
 •  


 •  

   

   

  Një çast për t'u shijuar

  Amita

  Ndaje me miqtë!

  Amita është zgjedhja e përkryer për t’u ndarë me miqtë dhe për të organizuar momente të bukura e unike së bashku. Në këto momente ju mund të shijoni një Amita Qershi, shije që na ofron ëmbëlsi, hidratim dhe vlera ushqyese.

  Shijo një piknik familjar!

  Organizoni piknik familjar në bukuritë e natyrës duke marrë me vete ushqimet e përgatitura vetë dhe lëngun tuaj të preferuar Amita Dardhë – Mollë

  Nise ditën mbarë!

  Niseni ditën tuaj me lëngjet Amita dhe bëjeni vaktin e mëngjesit më të shijshëm e të ushqyeshëm. Do t’ju japë energji për të përballuar punët tuaja të përditshme. Amita Portokall është ideale për një mëngjes me shije rifreskuese dhe me përbërës të dobishëm për oganizmin tuaj.