Portokall Molle dhe Karrote

Portokall Molle dhe Karrote

Pa Konservues.

Abount Per Serving

 • Leng frutash Portokall Molle Karrote40%
 • Uje, Sheqer
 • Sheqerna11.5g
 • Yndyrna0g
 • Yndyrna te ngopura 0g
 • AcidifikuesAcid Citrik
 • AntioksidantAcid Askorbik
 • Vlerat ushqimore ne100ml
 • Proteina0.2g
 • Karbohidrate11.6g
 • Energji48kcal / 204 KJ
 • Fibra0.2g
 • Natrium0.0g
 • Vitamine

Tetrapak – “Mbron çfarë është e mirë”

Lëngu I frutave Amita, vjen tek ju me paketimin Tetrapak I cili mbron produktin nga faktorë të jashtëm. Falë përbërjes me shtresa të shumta, ky paketim mbron produktin nga faktorët e jashtëm, të tilla si drita, lagështia, oksigjeni dhe mikroorganizmat. Shija, Aroma dhe Vlerat ushqyese të produktit mbahen të paprekura, pa nevojën e konservuesve.

Përmban

Një çast për t'u shijuar

Amita

Ndaje me miqtë!

Amita është zgjedhja e përkryer për t’u ndarë me miqtë dhe për të organizuar momente të bukura e unike së bashku. Në këto momente ju mund të shijoni një Amita Qershi, shije që na ofron ëmbëlsi, hidratim dhe vlera ushqyese.

Shijo një piknik familjar!

Organizoni piknik familjar në bukuritë e natyrës duke marrë me vete ushqimet e përgatitura vetë dhe lëngun tuaj të preferuar Amita Dardhë – Mollë

Nise ditën mbarë!

Niseni ditën tuaj me lëngjet Amita dhe bëjeni vaktin e mëngjesit më të shijshëm e të ushqyeshëm. Do t’ju japë energji për të përballuar punët tuaja të përditshme. Amita Portokall është ideale për një mëngjes me shije rifreskuese dhe me përbërës të dobishëm për oganizmin tuaj.