Kontakt


View Larger Map

Në shërbimin tuaj!

Për çdo pyetje, koment apo sugjerim rreth prokukteve dhe kompanisë, ju lutemi të na kontaktoni duke përdorur të dhënat e mëposhtme:

Zyrat e Shitjes & Marketing
Adresa :Rruga Dytësore Tiranë-Durrës , Km 1, Tiranë.

  • Tel :+35584268724
  • Fax :+35584268723
  • info@partner-ballkanik.com

Administrata & Prodhimi

Adresa:Rruga e Libohoves , Gjirokaster.

 

Ose na shkruani duke përdorur formularin e mëposhtëm:

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Një çast për t'u shijuar

Amita

Ndaje me miqtë!

Amita është zgjedhja e përkryer për t’u ndarë me miqtë dhe për të organizuar momente të bukura e unike së bashku. Në këto momente ju mund të shijoni një Amita Qershi, shije që na ofron ëmbëlsi, hidratim dhe vlera ushqyese.

Shijo një piknik familjar!

Organizoni piknik familjar në bukuritë e natyrës duke marrë me vete ushqimet e përgatitura vetë dhe lëngun tuaj të preferuar Amita Dardhë – Mollë

Nise ditën mbarë!

Niseni ditën tuaj me lëngjet Amita dhe bëjeni vaktin e mëngjesit më të shijshëm e të ushqyeshëm. Do t’ju japë energji për të përballuar punët tuaja të përditshme. Amita Portokall është ideale për një mëngjes me shije rifreskuese dhe me përbërës të dobishëm për oganizmin tuaj.