Kompania

    Partner Ballkanik është prodhuesi eksluziv i licencensuar nga Coca-Cola Hellenic në Shqipëri dhe Kosovë për lëngjet e frutave të markës Amita.

    Marka Amita ka lindur në vitin 1983, duke hapur për here te parë kategorinë e lëngjeve të paketuara në Greqi.
    Është sinonim i kategorisë se lëngjeve te paketura deri në ditët e sotme, duke ofruar shije natyrale, kënaqësi, privilegj, për të gjithë në çdo kohë si dhe në cdo vend.

    Në vitin 1992 u importua për herë të parë në Shqipëri dhe falë suksesit në vitin 2006 filloi të prodhohet në Libohovë nga kompania Partner Ballkanik sh.p.k me autorizimin e posaçëm të Coca-Cola Hellenic Bottling Company S.A duke aplikuar standartet e fundit të ISO dhe HACCP. Që nga ajo kohë dhe deri më sot, është përshtatur më së miri me nevojat tona duke na ofruar nje numër të madh produktesh cilësore kjo fal dhe paketimit Tetrapak i cili eshte dhe paketimi me higjenik antiseptik ne bote.

    Ky paketim e mbron produktin nga faktoret e demshem te jashtem , si psh nga drita e diellit, nxehtesia dhe mikrobet.

Një çast për t'u shijuar

Amita

Ndaje me miqtë!

Amita është zgjedhja e përkryer për t’u ndarë me miqtë dhe për të organizuar momente të bukura e unike së bashku. Në këto momente ju mund të shijoni një Amita Qershi, shije që na ofron ëmbëlsi, hidratim dhe vlera ushqyese.

Shijo një piknik familjar!

Organizoni piknik familjar në bukuritë e natyrës duke marrë me vete ushqimet e përgatitura vetë dhe lëngun tuaj të preferuar Amita Dardhë – Mollë

Nise ditën mbarë!

Niseni ditën tuaj me lëngjet Amita dhe bëjeni vaktin e mëngjesit më të shijshëm e të ushqyeshëm. Do t’ju japë energji për të përballuar punët tuaja të përditshme. Amita Portokall është ideale për një mëngjes me shije rifreskuese dhe me përbërës të dobishëm për oganizmin tuaj.