Fushata 2017

Published on: October 21st, 2017

Amita prezanton paketimin e ri me një design unik!

Animated Banner

 

Spot TVC

 

Fushatë Dixhitale

 

Spot for Led Screen at Zogu I Zi

 

6 Citylights dhe Billboards në Durrës, Pogradec, Vlorë

 

Design për popm

Aktivizim:

  1. Poster A3
  2. Wobbler
  3. Price Tag
  4. Gondola Header

Një çast për t'u shijuar

Amita

Ndaje me miqtë!

Amita është zgjedhja e përkryer për t’u ndarë me miqtë dhe për të organizuar momente të bukura e unike së bashku. Në këto momente ju mund të shijoni një Amita Qershi, shije që na ofron ëmbëlsi, hidratim dhe vlera ushqyese.

Shijo një piknik familjar!

Organizoni piknik familjar në bukuritë e natyrës duke marrë me vete ushqimet e përgatitura vetë dhe lëngun tuaj të preferuar Amita Dardhë – Mollë

Nise ditën mbarë!

Niseni ditën tuaj me lëngjet Amita dhe bëjeni vaktin e mëngjesit më të shijshëm e të ushqyeshëm. Do t’ju japë energji për të përballuar punët tuaja të përditshme. Amita Portokall është ideale për një mëngjes me shije rifreskuese dhe me përbërës të dobishëm për oganizmin tuaj.