Fushata 2016

Published on: September 6th, 2016

Në Maj të vitit 2016 u hodhën në treg dy shijet e reja:

  • Amita Multivitaminë (8 fruta me 7 vitamina);
  • Amita Boronice e kuqe – Rrush.

Format : 250 ml dhe 1000 ml

Ky lançim u mbështet gjithashtu në kanalet e komunikimit si :

  1. Tv/ Radio;
  2. Fushata Outdoor;
  3. Aktivizimi i Pikave të shitjes me materiale promovuese.

Video

Një çast për t'u shijuar

Amita

Ndaje me miqtë!

Amita është zgjedhja e përkryer për t’u ndarë me miqtë dhe për të organizuar momente të bukura e unike së bashku. Në këto momente ju mund të shijoni një Amita Qershi, shije që na ofron ëmbëlsi, hidratim dhe vlera ushqyese.

Shijo një piknik familjar!

Organizoni piknik familjar në bukuritë e natyrës duke marrë me vete ushqimet e përgatitura vetë dhe lëngun tuaj të preferuar Amita Dardhë – Mollë

Nise ditën mbarë!

Niseni ditën tuaj me lëngjet Amita dhe bëjeni vaktin e mëngjesit më të shijshëm e të ushqyeshëm. Do t’ju japë energji për të përballuar punët tuaja të përditshme. Amita Portokall është ideale për një mëngjes me shije rifreskuese dhe me përbërës të dobishëm për oganizmin tuaj.