Fushata 2014

Published on: January 7th, 2015

Në vitin 2014 platforma jonë e komunikimit kishte ne focus Nënat Moderne Shqiptare

Platforma “Momente “

“Momente” është zhvilluar duke pasur parasysh rutinën e mamasë moderne dhe marrëdhënies së veçantë e sjelljes kundrejt fëmijëve te saj, kujdesin ndaj çdo detaji te jetës së tyre.
Në korrik të 2014 Amita ka lançuar spotin e ri, duke komunikuar nëpërmjet tij edhe hedhjen në treg të dy shijeve të reja.

  • Amita Mix Ananasi
  • Amita Mix Karrote

Format : 250 ml dhe 1000 ml

Ky lançim u mbështet gjithashtu në kanalet e komunikimit si :

  1. Radio
  2. Fushata Outdoor
  3. Aktivizimi I Pikave te shitjes me materiale promovuese.

Një çast për t'u shijuar

Amita

Ndaje me miqtë!

Amita është zgjedhja e përkryer për t’u ndarë me miqtë dhe për të organizuar momente të bukura e unike së bashku. Në këto momente ju mund të shijoni një Amita Qershi, shije që na ofron ëmbëlsi, hidratim dhe vlera ushqyese.

Shijo një piknik familjar!

Organizoni piknik familjar në bukuritë e natyrës duke marrë me vete ushqimet e përgatitura vetë dhe lëngun tuaj të preferuar Amita Dardhë – Mollë

Nise ditën mbarë!

Niseni ditën tuaj me lëngjet Amita dhe bëjeni vaktin e mëngjesit më të shijshëm e të ushqyeshëm. Do t’ju japë energji për të përballuar punët tuaja të përditshme. Amita Portokall është ideale për një mëngjes me shije rifreskuese dhe me përbërës të dobishëm për oganizmin tuaj.