Te Reja

Aktiviteti I Fund Vitit 2017

Amita uron të gjithë konsumatorët e saj “Gezuar festat e fundvitit plot shije!”

Fushata 2017

Paketim i Ri Amita

Fushata 2016

Amita Multivitaminë
Amita Boronice e kuqe – Rrush

Fushata 2015

Amita Portokall
Amita Dardhe – Molle

Fushata 2014

Platforma “Momente” 2014

Një çast për t'u shijuar

Amita

Ndaje me miqtë!

Amita është zgjedhja e përkryer për t’u ndarë me miqtë dhe për të organizuar momente të bukura e unike së bashku. Në këto momente ju mund të shijoni një Amita Qershi, shije që na ofron ëmbëlsi, hidratim dhe vlera ushqyese.

Shijo një piknik familjar!

Organizoni piknik familjar në bukuritë e natyrës duke marrë me vete ushqimet e përgatitura vetë dhe lëngun tuaj të preferuar Amita Dardhë – Mollë

Nise ditën mbarë!

Niseni ditën tuaj me lëngjet Amita dhe bëjeni vaktin e mëngjesit më të shijshëm e të ushqyeshëm. Do t’ju japë energji për të përballuar punët tuaja të përditshme. Amita Portokall është ideale për një mëngjes me shije rifreskuese dhe me përbërës të dobishëm për oganizmin tuaj.