Smoothies

Strawberries Pineapple Smoothies

  3 cups Amita pineapple juice 1 cup Amita Strawberries 1 bananas (cut into pieces) 1 cup Amita carrot juice 1 stalk celery (destringed and cut into) 1 cup ice

Pineapple Coconut Smoothie

  1 cup vanilla low fat yogurt 1 cup Amita pineapples juice 1/4 cup light coconut milk 1/4 tsp fresh ginger 6 ice cubes

Pineapple-Banana-Cherry Smoothie

  ½ cup Amita Red Orange juice 1 bananas (broken into 3 pieces) 1/2cup Amita mix pineapple juice 1 tbsp protein Meringa powder 1/2 cup frozen cherries 1/2 cup non fat yogurt

Amita Smoothie Breakfast

  1/4 cup oats (uncooked, old fashioned rolled oats recommended 3/4 cup skim milk 1/2 cup Amita cherry  juice 1/4 cup low-fat yogurt 1/2 cup dried cherry 1/4 tsp vanilla bean paste (or vanilla extract) 1 tsp honey (optional)

Sleep Smoothie

  1 cup Amita cherry juice 1 bananas (Try Freezing them) 1/2 cup soy milk 1/4 tsp vanilla extract

Një çast për t'u shijuar

Amita

Ndaje me miqtë!

Amita është zgjedhja e përkryer për t’u ndarë me miqtë dhe për të organizuar momente të bukura e unike së bashku. Në këto momente ju mund të shijoni një Amita Qershi, shije që na ofron ëmbëlsi, hidratim dhe vlera ushqyese.

Shijo një piknik familjar!

Organizoni piknik familjar në bukuritë e natyrës duke marrë me vete ushqimet e përgatitura vetë dhe lëngun tuaj të preferuar Amita Dardhë – Mollë

Nise ditën mbarë!

Niseni ditën tuaj me lëngjet Amita dhe bëjeni vaktin e mëngjesit më të shijshëm e të ushqyeshëm. Do t’ju japë energji për të përballuar punët tuaja të përditshme. Amita Portokall është ideale për një mëngjes me shije rifreskuese dhe me përbërës të dobishëm për oganizmin tuaj.